8 duurzame hotspots Voorne-Putten

feb 2, 2021 | Duurzaamheid algemeen

Ga jij binnenkort Voorne-Putten bezoeken? Ik schreef een blog voor opvoorneputten.nl waarin ik 8 duurzame hotspots van Voorne-Putten belichten.

“Een duurzaam leven wordt steeds belangrijker. Met deze 8 hotspots maken we het duurzame leven op Voorne-Putten niet alleen maar makkelijker maar ook leuker. Pluk je eigen bloemen, lunch duurzaam of scoor streekproducten van het gebied. En een fairtrade koffietje hier en daar kan natuurlijk ook niet ontbreken. Dus ben jij een echte duurzaamheidsliefhebber dan kunnen deze plekken niet ontbreken aan je bezoek op Voorne-Putten.”

De 8 hotspots die ik in deze blog benoem:

  1. Restaurant aan zee | Oostvoorne
  2. De Boekenberg | Spijkenisse
  3. Landwinkel Klok | Brielle
  4. Het voedselbos | Oudenhoorn
  5. Gasterij De Bollarshoeve | Oostvoorne
  6. Katoen & Koffie | Brielle
  7. Leijnes Plukland | Pluktuin Hellevoetsluis
  8. Boederijwinkel Zevenbergen | Zuidland

Lees de gehele blog bij OP Voorne-Putten

© opvoorneputten.nl

Emmely in Pluktuin Hellevoetsluis
Pluktuin Hellevoetsluis

okt 16, 2022

Gas besparen? Begin bij de verwarming van je huis!

We hebben haast allemaal te maken met stijgende gasprijzen en zijn intensief bezig met het besparen van gas om de kosten zo laag mogelijk te houden. Naast het feit dat we in onze portemonnee worden geraakt is het niet houdbaar in deze mate op deze manier aardgas te...

sep 29, 2022

Succesvol tweedehands kleren kopen

We weten allemaal denk ik wel hoe vervuilend de 'Fast Fashion industrie' is. Er word in een hoog tempo kleding geproduceerd door arbeiders met slechte werkomstandigheden zodat wij in de westerse wereld een shirtje van €5,- kunnen kopen. Trends en kleren komen en...

feb 3, 2022

De duurzame hotspots van Utrecht

Utrecht is altijd al een van mijn favoriete steden geweest om te bezoeken. Maar na mijn laatste bezoek wist ik zeker dat dit mijn favoriete stad is. Ik kwam er namelijk achter dat dit een plek is vol met duurzame hotspots! Ik deel deze duurzame hotspots van Utrecht...

Emmely in de natuur

feb 1, 2022

Mijn ecologische voetafdruk

Een tijdje geleden werd ik benaderd door EcoFoodPrint, een duurzame blog die wordt gerund door Ief & Ien en zich richten op het verspreiden van informatie over het verkleinen van je ecologische voetafdruk. Zij wonen zelfvoorzienend in Zweden en schrijven...

feb 2, 2021

Klimaatburgemeester Hellevoetsluis

In 2021 mocht ik mijzelf klimaatburgemeester van Hellevoetsluis noemen! Naast dat ik mij dagelijks inzet door het delen van praktische informatie heb ik samen met de andere klimaatburgemeester om de tafel gezeten en zijn we door het Groot Hellevoet geïnterviewd...